Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνταγή σνίτσελ (Wiener Schnitzel)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για σνίτσελ (Wiener Schnitzel);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πρώτα από όλα, κόβουμε τα στήθη και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα σφυρί κρέατος. Μετά αλατίζουμε λίγο. Βουτάμε ένα ένα τα στήθη στο αλεύρι και μετά προσθέτουμε σε ένα μπολ 2 αυγά, το γάλα και αλάτι, το τριμμένο μαύρο πιπέρι και χτυπάμε.
Βουτάμε τα στήθη που έχουμε αλευρώσει στο αυγό, μετά τα βουτάμε σε τριμμένη φρυγανιά και τα αφήνουμε στην άκρη και εφαρμόζουμε αυτή τη διαδικασία για όλα τα στήθη. Αφού βράσουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε στη μέση. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα κρεμμύδια κομμένα στη μέση. Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό διαλύουμε 1 κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι.
Ρίχνουμε τριμμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι στις πατάτες που κόβουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι. Περιμένουμε να κρυώσει ελαφρώς η ζεστή νερουλή σάλτσα και την προσθέτουμε στις πατάτες.
Οι πατάτες θα απορροφήσουν τη σάλτσα. Αρκεί να ζητιανεύεις για 20 λεπτά. Είναι μια ζουμερή πατατοσαλάτα. Τηγανίζουμε τα σνίτσελ στο λάδι όσο ξεκουράζεται η σαλάτα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, πρέπει να το περιστρέψετε γρήγορα χωρίς να το κάψετε. Θα πρέπει να γίνει χρυσοκαφέ όπως φαίνεται στην εικόνα. Καλή όρεξη. Με εκτιμιση 🙂

Συνταγή σνίτσελ (Wiener Schnitzel) με φωτογραφία

Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)
Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)
Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)Συνταγή σνίτσελ (wiener Schnitzel)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button